Članci

Energetski učinkoviti prozori i vrata

U izvješću Međunarodne agencije za energiju objavljenom u Financial Timesu u rujnu ove godine stoji da je emisija plinova s učinkom staklenika u padu zbog recesije, što je prilika da se gospodarski rast prestane temeljiti na iskorištavanju fosilnih goriva.

Dizalica topline

Dizalice topline koje predstavljaju jedan od načina korištenja geotermalne energije kao obnovljivog izvora, za proizvodnju toplinske energije. Dizalice topline predstavljaju energetski učinkovit, pouzdan i ekološki prihvatljiv sustav grijanja.

Sa suncem do uspjeha

U protekle je dvije godine solarno gospodarstvo na globalnoj razini predstavilo golem izazov. Paralelno s razvitkom te gospodarske grane, znatno raste pritisak konkurencije: diljem svijeta niču tržišni takmaci s inovativnim idejama, a potraga za novim tržištima i prikladnim marketinškim strategijama za tvrtke koje posluju u domeni solarnog gospodarstva dolazi u prvi plan.

Hrvati najbolji u Europskoj uniji u projektima za uštedu energije!

Hrvati najbolji u Europskoj uniji u projektima za uštedu energije!

Predstavnici Regionalne energetske agencije sjeverozapadne Hrvatske (REGEA) danas su u Bruxellesu primili nagradu "Local Energy Action Award" za provedbu projekta "I ja mogu imati solarne kolektore!".

Korištenje obnovljivih energetskih izvora

Korištenje obnovljivih energetskih izvora, u civiliziranom se svijetu smatra ne samo ekološkom, nego i suštinskom potrebom. Mnoge su zemlje izradile i prihvatile ostvarenje takvih rješenja kao opću korist i gospodarski isplativo ulaganje, posebno nakon eksplozivnog razvoja novih energetskih tehnologija.

Informacije

GRGA d.o.o. za za građenje, projektiranje i nadzor, društvo s ograničenom odgovornošću
Osobni identifikacijski broj (OIB): 53838513081
Društvo je upisano u sudski registar Trgovačkog suda Osijeku - stalna služba u Slavonskom Brodu pod brojem 050038212.
Direktor i član uprave društva: Darko Grgić, zastupa društvo pojedinačno i samostalno.
Temeljni kapital iznosi 20.000 kn i uplaćen je u cijelosti.
Radno vrijeme: od ponedeljka do petka (08-16 sati)